Spuiterij - met passie voor het vak!

U heeft autoschade en uw lak is beschadigd. Laat uw auto dan spuiten bij Belgers Autoschade in Eck en Wiel. Dankzij onze vakbekwame mensen en moderne spuitcabine kunnen wij kwalitatief en hoogwaardig spuitwerk leveren.

Om er zeker van te zijn dat uw auto in de juiste kleur wordt gespoten ongeacht de leeftijd van de auto, maken wij gebruik van een 'Color-dialog'. Met dit handige apparaat kunnen wij de verf precies afstemmen op de kleur van de auto. U bent er dus van verzekerd dat uw auto op duurzame wijze in de gewenst kleur wordt gespoten.

Bedrijfswagens en industrieel spuitwerk
Naast het spuiten van schade auto's kunt u natuurlijk voor elk type automotive spuitwerk bij ons terecht. Het spuiten van een vrachtauto, scooter, oldtimer of trekker behoren allemaal tot de mogelijkheden van onze spuiterij in Eck en Wiel. Tevens kunnen wij dankzij onze grote spuitcabine zowel uw auto als losse carrosseriedelen tegelijk spuiten en wordt de lak op een ideale temperatuur gedroogd. Zo kunnen schadelijke invloeden van buitenaf de lak niet beschadigen.


Belettering

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw bedrijfsauto weer te voorzien van de juiste belettering. Dit leveren wij in samenwerking met The Real Signmaker in Eck en Wiel.